Νέα από το clan site.
5 απαντήσεις
XBOX 360 :: Greek clan :: News from clan
Σελίδα 1 από 1
Νέα από το clan site.
Γεια σας παιδιά. Απλά θέλω να σας ενημερώσω πως θα υπάρξει μια καθυστέρηση στο site του clan, για τεχνικούς λόγους, έτσι δεν θα είναι έτοιμο αυτή την εβδομάδα.. Να είστε σίγουροι ό,τι προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα κατώτερο. Θα έχω περισσότερα νέα και εξελίξεις την Κυριακή, οπότε παρακολουθείτε το συγκεκριμένο thread. Eπίσης, αν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να την κάνετε εδώ.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
dreamlust GR- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Ψηφοφορία : 0
Registration date : 24/04/2007
Απ: Νέα από το clan site.
Επειδή η παραπληροφόρηση στο myxbox.gr έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, καιρός να ρίξουμε λίγο φως στα σκοτεινά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την καλή συμπεριφορά και ανοχή μου.
1) Στο myxbox.gr παρακαλούν να "μην παρέμβουν 3οι στη συζήτηση...", ωστόσο όταν οι "3οι" είναι δικοί τους άνθρωποι, δεν τους ενοχλεί διόλου... Μίλησε κανείς για λογοκρισία?
2) Στο myxbox.gr μας κατηγορούν ότι είμαστε ένας επαγγελματικός ιστότοπος. Και σας ερωτώ, πού ακριβώς είναι το κακό? Για σκεφτείτε, το γεγονός ότι είμαστε ένα επαγγελματικό site, θα μας βοηθήσει, ή θα αποτελεί τροχοπέδη σην εξελιξή μας? Μοναδικό κίνητρο για την δημιουργία του gameplay.gr είναι η αγάπη προς τα videogames, και όχι το οικονομικό όφελος. Ακόμη, όμως και να είχαμε κέρδη, πού είναι το κακό να βγάζεις λεφτά από αυτό που αγαπάς? Δλδ οι κύριοι στο myxbox.gr θα αρνούνταν λεφτά, αν τους τα έδινε η Microsoft? Tέλος, ακόμη και να κερδίσουμε λεφτά, που νομίζετε ότι θα πάνε? Απάντηση: Στην βελτίωση της ιστοσελίδας. Για να κλείσει εντελώς το θέμα, σας λέω ότι και λεφτα να κερδίσουμε, αυτά θα προέρχονται από το gameplay.gr, και όχι το site της clan μας, το οποίο θα είναι ανεξάρτητο, με δικό του layout, δική του ομάδα, και δικούς του κανόνες.
3) Όλες οι διαδικασίες είναι διαφανείς προς όλους, γι αυτό και έχω πει πως όποιος έχει οποιαδήποτε ερώτηση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
4) Στο myxbox.gr φαίνεται πως οι ίδιοι δεν ξέρουν την θέλουν. Από την μία δηλώνουν "Δεν βρίσκω λόγο να στηρίξουμε 100% μια clan που απλώς οργανώνεται από έναν 3ο ιστότοπο", και από την άλλη "Από πλευράς μας τώρα, να ξαναπώ ότι είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις για το θέμα".
5) Ενώ τα ίδια μέλη της clan ζητούσαν μια συνεργασία myxbox.gr-gameplay.gr, οι κύριοι στο myxbox.gr, αρνήθηκαν κατηγορηματικά, από φόβο μην πληγεί το γόητρό τους, βλέποντας την συνεργασία ως σημάδι αδυναμίας.
6) Επειδή είμαι 1000% σίγουρος πως το συγκεκριμένο forum επισκέπτονται με θρησκευτική ευλάβεια, καθημερινώς οι άνθρωποι του myxbox.gr, θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει για την ελληνική Live κοινότητα. Ωστόσο, εμείς θεωρούμε την εξέλιξη θετική, και αποτελεί για εμάς πρόκληση. Μισούμε την στασιμότητα. Το gameplay.gr θα φτιάξει την μεγαλύτερη, ισχυρότερη και πιο οργανωμένη clan της ελληνικής Xbox live σκηνής, πολύ απλά επειδή έχει τις δυνατότητες. Σε αντίθεση με ο,τιδήποτε στάσιμο, το gameplay.gr θα εξελίσσεται συνεχώς και θα αφουγκράζεται τις επιθυμίες των μελών του, γιατί κοινότητα είναι οι χρήστες, και όχι οι επικεφαλής της.
Αυτά τα ολίγα απο μένα. Εγώ δεν κρατάω κακίες σε κανέναν.
1) Στο myxbox.gr παρακαλούν να "μην παρέμβουν 3οι στη συζήτηση...", ωστόσο όταν οι "3οι" είναι δικοί τους άνθρωποι, δεν τους ενοχλεί διόλου... Μίλησε κανείς για λογοκρισία?
2) Στο myxbox.gr μας κατηγορούν ότι είμαστε ένας επαγγελματικός ιστότοπος. Και σας ερωτώ, πού ακριβώς είναι το κακό? Για σκεφτείτε, το γεγονός ότι είμαστε ένα επαγγελματικό site, θα μας βοηθήσει, ή θα αποτελεί τροχοπέδη σην εξελιξή μας? Μοναδικό κίνητρο για την δημιουργία του gameplay.gr είναι η αγάπη προς τα videogames, και όχι το οικονομικό όφελος. Ακόμη, όμως και να είχαμε κέρδη, πού είναι το κακό να βγάζεις λεφτά από αυτό που αγαπάς? Δλδ οι κύριοι στο myxbox.gr θα αρνούνταν λεφτά, αν τους τα έδινε η Microsoft? Tέλος, ακόμη και να κερδίσουμε λεφτά, που νομίζετε ότι θα πάνε? Απάντηση: Στην βελτίωση της ιστοσελίδας. Για να κλείσει εντελώς το θέμα, σας λέω ότι και λεφτα να κερδίσουμε, αυτά θα προέρχονται από το gameplay.gr, και όχι το site της clan μας, το οποίο θα είναι ανεξάρτητο, με δικό του layout, δική του ομάδα, και δικούς του κανόνες.
3) Όλες οι διαδικασίες είναι διαφανείς προς όλους, γι αυτό και έχω πει πως όποιος έχει οποιαδήποτε ερώτηση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
4) Στο myxbox.gr φαίνεται πως οι ίδιοι δεν ξέρουν την θέλουν. Από την μία δηλώνουν "Δεν βρίσκω λόγο να στηρίξουμε 100% μια clan που απλώς οργανώνεται από έναν 3ο ιστότοπο", και από την άλλη "Από πλευράς μας τώρα, να ξαναπώ ότι είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις για το θέμα".
5) Ενώ τα ίδια μέλη της clan ζητούσαν μια συνεργασία myxbox.gr-gameplay.gr, οι κύριοι στο myxbox.gr, αρνήθηκαν κατηγορηματικά, από φόβο μην πληγεί το γόητρό τους, βλέποντας την συνεργασία ως σημάδι αδυναμίας.
6) Επειδή είμαι 1000% σίγουρος πως το συγκεκριμένο forum επισκέπτονται με θρησκευτική ευλάβεια, καθημερινώς οι άνθρωποι του myxbox.gr, θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει για την ελληνική Live κοινότητα. Ωστόσο, εμείς θεωρούμε την εξέλιξη θετική, και αποτελεί για εμάς πρόκληση. Μισούμε την στασιμότητα. Το gameplay.gr θα φτιάξει την μεγαλύτερη, ισχυρότερη και πιο οργανωμένη clan της ελληνικής Xbox live σκηνής, πολύ απλά επειδή έχει τις δυνατότητες. Σε αντίθεση με ο,τιδήποτε στάσιμο, το gameplay.gr θα εξελίσσεται συνεχώς και θα αφουγκράζεται τις επιθυμίες των μελών του, γιατί κοινότητα είναι οι χρήστες, και όχι οι επικεφαλής της.
Αυτά τα ολίγα απο μένα. Εγώ δεν κρατάω κακίες σε κανέναν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Παρ Απρ 27, 2007 3:23 pm, 1 φορά
dreamlust GR έγραψε:Γεια σας παιδιά. Απλά θέλω να σας ενημερώσω πως θα υπάρξει μια καθυστέρηση στο site του clan, για τεχνικούς λόγους, έτσι δεν θα είναι έτοιμο αυτή την εβδομάδα.. Να είστε σίγουροι ό,τι προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα κατώτερο. Θα έχω περισσότερα νέα και εξελίξεις την Κυριακή, οπότε παρακολουθείτε το συγκεκριμένο thread. Eπίσης, αν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να την κάνετε εδώ.
Ευχαριστώ.
Ναι ρε συ,OK!!! Δεν καιγόμαστε κι'ολας...
Γι'αυτο το λογο πήρα την πρωτοβουλία-εγώ και ο PAOKi να ανοίξουμε αυτο εδώ το site.....
Λιγο πρόχειρο,αλλα δεν πειραζει....
Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά ανάσα!!!!
Το gameplay.gr θα ανέβει την Τρίτη ή Τετάρτη, ωστόσο, το κοινό δεν θα μπορεί να μπει μέσα, επειδή θα κάνουμε ένα beta testing, ώστε να δούμε αν τα πράγματα λειτουργούν 100% όταν είμαστε up'n'runnin.
Tα εγκαίνια θα γίνουν μάλλον το Σάββατα, και μέσα σε μια περίπου εβδομάδα θα έχει ανοίξει το site της clan. Επομένως μια πρόβλεψη είναι, πως το πολύ σε 2 εβδομάδες δεν θα γράφουμε εδώ, αλλά στο ολόδικό μας site!
Το gameplay.gr θα ανέβει την Τρίτη ή Τετάρτη, ωστόσο, το κοινό δεν θα μπορεί να μπει μέσα, επειδή θα κάνουμε ένα beta testing, ώστε να δούμε αν τα πράγματα λειτουργούν 100% όταν είμαστε up'n'runnin.
Tα εγκαίνια θα γίνουν μάλλον το Σάββατα, και μέσα σε μια περίπου εβδομάδα θα έχει ανοίξει το site της clan. Επομένως μια πρόβλεψη είναι, πως το πολύ σε 2 εβδομάδες δεν θα γράφουμε εδώ, αλλά στο ολόδικό μας site!
dreamlust GR έγραψε:Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά ανάσα!!!!
Mpravo file fantazomai pos 8a exei ginei poly kalh douleia!!! Can't wait!!!
Bullseye- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 21/04/2007
Σας στέλνω ένα screenshot (χαμηλής ποιότητας) για να δείτε πως ήταν το προηγούμενο site (www.oneiro.gr), οπότε να περιμένετε κάτι ανάλογο, ωστόσο με διαφορετική φιλοσοφία χρωμάτων (δεν μπορώ να πω άλλα--sorry).
https://2img.net/r/ihimizer/img47/6705/oneirogral9.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img47/6705/oneirogral9.jpg
Στο post μου, όχι στο thread. Πάντως και αν δεν είσαι σίγουρος τι να κάνεις, άστο.
Όπως σας είχα πει, σήμερα το site ανέβηκε, ωστόσο, πρόσβαση μπορεί να έχει μόνο η ομάδα των admins και mods. Το layout έχει ολοκληρωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό, ενώ απομένει λίγο tweaking στα κουμπιά, το forum και την βάση. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε καλά, και το νέο layout rul-άρει.
Αναμένετε περισσότερα!
Αναμένετε περισσότερα!
παιδια γιατι αργει το site?δε νομιζω να εγινε τπτ και να κολλησαμε...
Stevediol GR- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Registration date : 23/04/2007
Ήταν να ανοίξει αυτή την εβδομάδα, αλλά έκανα μια βλακεία, και αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω, είναι πως αυτή η καθυστέρηση γίνεται για το καλό του site!
ααα οκ μην βιαζεσται απλα ρωτησα γιατι καθυστερησε....αν ειναι για το καλο του site take your time..το καλλο πραμα αργει να γινει...!
Stevediol GR- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Registration date : 23/04/2007
re paidia ti tha ginei...??? perimenoume toso kairo.........
SalazarTheGreek- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 25/04/2007
XBOX 360 :: Greek clan :: News from clan
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης