XBOX 360
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Game Review: Def Jam Icon

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Game Review: Def Jam Icon Empty Game Review: Def Jam Icon

Δημοσίευση από PAOKi Τρι Απρ 24, 2007 12:39 am

Ya sas, edo tha vrite to prosopiko mou review pano sto game Def Jam Icon.

---------------------------------------------------------------------------------

Game Review: Def Jam Icon EASW7605503

poli apo aftous pou ihan peksi ta paleotera games (Def Jam Vendeta kai Fight 4 New York) apogoiteftikan pezontas to demo.
Poli to vrikan ipervolika argo, eno elipe kai i proosthiki oplon (ksila klp. pou edinan i theates sta previous games). Parola afta to Def Jam Icon katafere enteli na pisi polous pos tou aksizi mia efkeria kathos prosferi polles nees idees.

analitika:

Modes:

Throw Down:
Tipiko one on one. Prospathite na Htipisete ton antipalo sas mehri... kserete Wink

My Soundtrack:
Ena endiaferon kai apoklistiko feature tis ekdosis tou 360. Mporite na fortosete tin dikia sas mousiki (apo hip hop eos kai tsifteteli afro ) kai na htipithete me afton ton rithmo. Parola afta lipi to song switch alla kai i pragmatiki esthisi pos i pista kinite akrivos me ta beat tou tragoudiou sas.

Build a Label:
I kardia tou game. ksekinate kanontas ton pehti sas, se ena apo ta kalitera editors pou ehoun antamosi ta matia mou Wink kanete to... epomeno icon.

telionontas pernate se ena ekpliktiis piotitas (apo thema grafikon) video. to opio tha sas ishorisi stin istoria tou def jam... mia istoria gia respect, lefta kai vevea ... gynaikes...

ena poli oreo mode me poles anatropes. kai isos apotis pio orees story pou eho di se tetiou idos games.

telionontas afto to mode, ehete tin dinatotita na parete ton mahiti sas stous dromous tou online gaming.. kai na anametrithite me alous icons (leme tora Wink )

F.A.C.E:
Edo mporite na kanete dikous sas mahites. Tipota perisotero tipota ligotero. ... ah nai sas ipa poso tromeros eine o editor? Very Happy

XBOX Live:
fatasame kai sto live Smile , mesa i fan tou rap tha esthanthun san to spiti tous, ta lobby legonte... west side, east side... klp. apo ton kosmo tou rap.

oson afora to gaming, distihos polla apo ta games pou epeksa ihan arketo lagg, (etsi me kerdise kai mia fora o spidey na fantastite Evil or Very Mad Sad Shocked Laughing )

Game Modes:
Edo mporite na vrite to practice, kai to beating with bass
edo den mporite na kanete song switch alla oute na "scratch" - arete dimiourgontas ekriksis klp. edo prepi na sigentrothite sta bass tou tragoudiou kai na mathete na ta hrisimopiite iper sas.

Gameplay:

To Gameplay eine isos o logos gia ton opio to def jam icon dehtike arhika tis kritikes. Parola afta to game ehi polla na prosferi se afton ton tomea.
To DJI prosferi mia nea esthisi tis mahis. I mousiki pezi enan terastio rolo, den ftanun mono i mpounies kai i klotsies alla prepi na mathete na ginete ena me tin mousiki. pianontas enan antipalo kai petontas ton se ena simio tis pistas sto opio vriskete ena epikindino antikimeno, sas dinete i dinatotita na apodiksete tis dj-dinatotites sas kai na tou harisete arketes melanies Wink .

Game Review: Def Jam Icon Defjamicon1

To pio endaferon apo tis litourgies tou gameplay, ine to dj - control. Pera apo ta tipika ... klotsia psila , klotsia hamila, dinati klotsi psila klp. iparhi to piasimo kai to dj-control.

afto ginete kathos o antipalos sas vriskete kato kai esis kratate to LT kai girnate ton aristero kai ton deksi mohlo (analoga me pio heri ehi vgali o rapper sas gia scratcharisma). episis me afto mporite na alaksete to song, kathos pezontas to game tha iparhun songs me ta opia erheste se magaliteri armonia, etsi oste na hrisimopiite ta beat pio sosta.

Graphic:

Gia emena oti kalitero ehi na prosferi to xbox 360 meta to gears, ta effe ine ekpliktika alla kai o kathe rapper ine toso kala ftiagmenos pou nomizis pos ine apo fotografia.
I pistes allazun hromata analoga me to song pou pezi.
Episis to gegonos pou kinounte ta panta ston rithmo tis mousikis dini mia poli orea esthisi.
Ekriksis klp. eine pragmatika ekseretikis piotitas.

Game Review: Def Jam Icon 070306_def_jam_icon_3

Sound:

PERFECT tia allo na po, opiou tou aresi to RAP mpori akomi kai na to vazi mono kai mono gia na akoui music Razz , vevea to gegonos pos ginete na pehti to game me prosopikis epilogis mousiki, dini tin dinatotita na akousis otidipote idous mousiki thes alla dini kai tin esthisi pos to soundtrack ine atelioto kai dne ginete na to varethis.
I omilies kai olla ine telia, kai to megalo + ine oti oloi i rapper sto game millan me tin pragmatiki tous foni.

soundtrack:
- Big Boi (Purple Ribbon All-Stars feat. Big Boi): Kryptonite
- E-40: Tell Me When To Go
- E-40: Go Hard or Go Home
- Fat Joe: Make It Rain
- Ghostface: The Champ (Remix)
- Jim Jones: Crunk Muzik
- Jim Jones: We Fly High
- Konkrete feat. Big Boi: What's that Smell
- Lil Jon: Get Crunk
- Lil Jon (and the Eastside Boys): Get Low
- Ludacris: Get Back
- M.O.P.: Ante Up
- Method Man & Redman: Da Rockwilder
- Mike Jones: Back Then
- Mike Jones: Got it Sewed Up - Remix
- Nas: Hate Me Now
- Paul Wall: Sittin' Sidewayz
- Paul Wall: Trill
- Redman: Rush Da Security
- Redman: Let's Go
- Sean Paul: Head in the Zone
- Sean Paul: All Out
- T.I.: What You Know
- T.I.: Top Back
- The Game: One Blood
- The Game: Scream on 'Em
- Young Jeezy: I Do This
- Young Jeezy: Soul Survivor
- Young Joc: It's Going Down

Graphic: 92 %
Sound: 95 %
Gameplay: 85%
Diarkia: 82 %
Multiplayer Offline: 86 %
Multiplayer Online: 82%

Sinolo: 87 %

Game Review: Def Jam Icon JLD34
PAOKi
PAOKi

Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ψηφοφορία : 0
Registration date : 21/04/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Game Review: Def Jam Icon Empty Απ: Game Review: Def Jam Icon

Δημοσίευση από PAOKi Τρι Απρ 24, 2007 12:51 am

doste mou feedback gia to review mou, na ksero an eine na kano kai alla i ohi Razz
PAOKi
PAOKi

Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ψηφοφορία : 0
Registration date : 21/04/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Game Review: Def Jam Icon Empty Απ: Game Review: Def Jam Icon

Δημοσίευση από john...T_T Τρι Απρ 24, 2007 9:36 am

wraia einia ta review sou kai to game prepei na einai polu kalo
john...T_T
john...T_T

Αριθμός μηνυμάτων : 7